In mei 2009 zijn we met zijn tweetjes lekker twee weken weg geweest naar de Spaanse Pyreneeën. De eerste week in Pamplona was nog voor een deel gekoppeld aan de ICGA events als het WK Computerschaak, Games Conference en de Computer Olympiade. Voor de tweede week hadden voor zeven nachten een pension c.q. casa rural geboekt in Denuy, Aragon. 

De eerste dagen in Pamplona hebben we stukjes van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella gelopen. We hadden in Burlada, een buitenwijk, een leuk appartementje gehuurd. Op de zondag wandelend naar de stad en daar een beetje rondgewandeld. Alleen vergeten dat je in Spanje tussen twee en vijf de siesta hebt. Maandag tot en met woensdag deelgenomen aan de ICGA Advances in Games Conference en aan de Olympiade (met Theo van der Storm's programma MeinStein Connect6). Meer info en foto's komen in een ander artikel. Donderdag in de buurt van Pamplona gereden en vrijdag een rustig dagje in Burlada. 

Op zaterdag van Pamplona naar Denuy gereden. Niet de snelste route maar wel de meest touristische route. Denuy moet je goed zoeken op de kaart. Het bestaat uit een 8-tal huizen halverwege de berg. Het valt onder de gemeente van Laspaules en ligt nog net in Aragon. Daar hadden wij onze nachten in Casa Petro gereserveerd. Toen we in Noales van de 260 afsloegen en de bordjes naar Deny volgden werd de weg steeds smaller en steiler. In Ribera keken we elkaar aan en dachten "gaat dit wel goed?". Maar inderdaad, na nog een steilere en smallere weg bleek Denuy aan het eind te liggen. En de gastheer stond ons reeds op te wachten.

Hieronder staat een selectie van onze foto's: