De afgelopen anderhalve week op vakantie geweest naar Italiƫ. En wel naar het mooie eiland Elba. Waar kent u het van? Natuurlijk, het was de lokatie waar Napoleon de eerste keer naar toe verbannen werd. Halverwege Italiƫ en zijn geboorte-eiland Corsica. Aangezien het oktober was, hebben we ook onze hoeveelheid slecht weer gehad.

Van 6 tot en met 20 april 2016 zijn we twee weken naar Schotland geweest. Natuurlijk met de DFDS van IJmuiden naar Newcastle heen en terug. Het grootste deel van de vakantie hebben we doorgebracht in een huisje in Cromarty. Dit is een vissersdorpje op de Black Isle, boven Inverness. Op de weg er naar toe twee nachten Edinburgh gedaan. Op de weg terug drie nachten in Grangemouth door gebracht.

Dit jaar zijn we eens tijdens de zomer op vakantie gegaan. Naar Engeland. Niet helemaal vakantie, meer een werkvakantie, aangezien Jan in de eerste week van het Brits kampioenschap de DGT borden heeft helpen bedienen. En Grace hadden ze ook nog een klusje voor. Uiteindelijk veel plezier gehad tijdens deze week.

Vorige week zijn we een weekje naar Schotland geweest. Bladnoch in het zuidwesten van Schotland om meer precies te zijn. Tweehonderd meter van de Bladnoch Distillery, een halve mijl van Wigtown met zijn bijna 20 tweedehands boekwinkels. En in maart? Ja, want zoals altijd gaan wij voor het slechte weer. Niet dat we dat dan ooit hebben! Ook dit keer maar 8 druppels regen, een beetje nachtvorst en her en der wat bewolking.

Page 1 of 2