In 2019 zijn wij naar Japan geweest. Belangrijkste aanleiding was de WK Rugby, waar we kaarten voor de wedstrijd Wales - Fiji in de groepsfase hadden. Vliegen vanaf Amsterdam via Seoul naar Fukuoka. Met de gigantisch grote huurauto begonnen in Beppu. Beppu is bekend van de baden, maar ook de geboorteplaats van Yakult. De wedstrijd was in Oita. Na de wedstrijd rondgetrokken via het eiland Shikoku en het hoofdeiland om uiteindelijk in Nara te eindigen. Na bijna 3 weken weer terug naar Nederland vanaf Osaka.

Hieronder een impressie van de reis door middel van foto's. Teksten moeten nog worden toegevoegd.

In de zomer van 2013 zijn we wederom naar Japan geweest. Aanleiding was de vraag om te helpen bij het WK Computerschaak in Yokohama. Dat ging een week duren en aangezien Jan niet zoveel verlofdagen meer over had, werd het uiteindelijk maar een reis van iets meer dan 2 weken. Daarin zat een week Yokohama.

Wij zijn drie weken naar Japan geweest voor vakantie. Een verassend prettig land om eens te gaan bezoeken. In dit artikel staan slechts een beperkt aantal foto's. We hebben natuurlijk nog veel meer foto's, maar dat is geen doen. Grace heeft beloofd een herinneringsboek van de vakantie te maken.

Voor de foto's:

Maart 2008, een vakantie om nooit te vergeten. Natuurlijk ook vanwege het vreselijk mooie land, maar ook door een klein ongelukje met grote gevolgen. Een afstapje gemist, voet uit de kom, anderhalf uur in de ambulance naar Dunedin, de hele dag op de ER en daarna mijn rechter onderbeen in het gips.

Subcategories