In 2019 zijn wij naar Japan geweest. Belangrijkste aanleiding was de WK Rugby, waar we kaarten voor de wedstrijd Wales - Fiji in de groepsfase hadden. Vliegen vanaf Amsterdam via Seoul naar Fukuoka. Met de gigantisch grote huurauto begonnen in Beppu. Beppu is bekend van de baden, maar ook de geboorteplaats van Yakult. De wedstrijd was in Oita. Na de wedstrijd rondgetrokken via het eiland Shikoku en het hoofdeiland om uiteindelijk in Nara te eindigen. Na bijna 3 weken weer terug naar Nederland vanaf Osaka.

Hieronder een impressie van de reis door middel van foto's. Teksten moeten nog worden toegevoegd.

View the embedded image gallery online at:
https://krabbenbos.org/index.php/en/vakanties#sigProIdea73a322fa

De afgelopen anderhalve week op vakantie geweest naar Italiƫ. En wel naar het mooie eiland Elba. Waar kent u het van? Natuurlijk, het was de lokatie waar Napoleon de eerste keer naar toe verbannen werd. Halverwege Italiƫ en zijn geboorte-eiland Corsica. Aangezien het oktober was, hebben we ook onze hoeveelheid slecht weer gehad.

Van 6 tot en met 20 april 2016 zijn we twee weken naar Schotland geweest. Natuurlijk met de DFDS van IJmuiden naar Newcastle heen en terug. Het grootste deel van de vakantie hebben we doorgebracht in een huisje in Cromarty. Dit is een vissersdorpje op de Black Isle, boven Inverness. Op de weg er naar toe twee nachten Edinburgh gedaan. Op de weg terug drie nachten in Grangemouth door gebracht.

Page 1 of 4